keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Esittelyssä keskeneräinen työ ja kirppislöytöjä

En aio kertoa mitään aprillipilaa vaan ihan totista totta. Minulta tilattiin Rainbow Dash-villasukat ja aikani mietittyä ja etsittyä jotain idea sukkien toteutukseen. Törmäsin jonkun blogin kautta johonkin sukkiin, mihin kuva oli tehty silmukoita jäljitellen. Näytti niin kivalta ja helpolta, että kokeilen itsekin.

Ihan perussukka tekeillä ja vihkoon raapusteltu Rainbow Dash.

Käytiin siskon kanssa kirpputori kierroksella viime viikolla ja jumankekka mitä tuli kirpparilla vastaan. Ponipusseja! 7kappaletta poneja, joista 4 oli ihan aitoja Hasbron My Little Ponyja. Eikä hintaakaan ollut kuin 10€ eli 2,5€/poni, ei paha, ei paha. Ei varmaan tarvitse kertoa ostinko ponit vai en. ;) Ihan eivät hyvässä kunnossa olleet, joten pesulle pääsivät perjantaina.

Ponit hoidossa.

Ponit hoidon jälkeen. Love Token, Cherry Treats, Confetti ja Surprise Twins Mommy.

Aika hyvin toimi kyllä pelkkä Fairy ja vesi, Cherry Treats oli ainut, jolle piti näyttää kynsilakanpoistoainetta. 

Stripes.

Nettikirpparilta löytyi hyvään hintaan Stripes, jonka kävin kotiuttamassa lähi-Siwasta viime viikolla. Tää on niin hyvässä kunnossa, ettei tarvii alkaa kunnostelee. Karvat vähän karheat, mutta menevät vielä.

Hyvää pääsiäistä, mä lähden huomenna pääsiäisen viettoon kaupunkiin huomenna. :)

1 kommentti:

  1. Hei! Toivottavasti oli ok, kun kopsasin sun ruutupiirroksen? Samanlaisia löyty hamahelmi ja pikseli kuvia googlesta, mutta ne oli pari ruutua liika suuria..

    VastaaPoista