sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Revontulihuivi

Mukavan rentoa palmusunnutaita. Täällä on ollut varsin hidas aamu ja vasta hetki sitten sain laitettua vaatteet päälle ja olenkin kukkunut hereillä jo klo 07:00 lähtien.

Nyt kevään tullen olen ihastunut kaikkiin erilaisiin huiviin. Parit villasukat on vielä puikoilla, mutta en meinaa niitä saada valmiiksi en sitten millään. Nyt haluaisin tehdä vain huiveja. Kerroin jokunen aika sitten Usva-lankojen hankinnoista ja sain niistä aikaiseksi tehtyä kauan ihaillun Revontulihuivin.

Revontulihuivi
Ohje: Täältä
Lanka: Novita Usva kirjava harmaa
Puikot:Novitan pyöröpuikot 80cm 5.0mm

Ihan ei ilman vaikeuksia tämä työ valmistunut. Olisikohan neljännellä kerralla onnistunut. Pari silmukan tiputusta ja langankierron tiputusta saivat minut melkein hylkäämään koko huivin teon. Noh onneksi kuitenkin tein huivin. Olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ehkä olisin voinut ottaa työhön kokoa isommat puikot. Noh tämä muistettakoon seuraavalla kerralla.

Nyt löysin ihanan huivimallin, mutta kuinka saisi 307 silmukkaa helposti luotua? Joko luon liikaa tai liian vähän silmukoita tai sitten meinaa lanka loppua kesken silmukoiden luomisen... Vinkkejä otetaan vastaan. :)

Mukavaa sunnuntain jatkoa, täällä vietellään sunnuntaita aika harmaissa tunnelmissa ainakin, jos ulos katsoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti