tiistai 14. huhtikuuta 2015

Rainbow Dash-sukat

Mieheke tilasi minulta suurena Rainbow Dash-fanina Rainbow Dash sukat, josta kerroinkin täällä. Ihan ilman vaikeuksia työ ei sujunut. Alunperin oli tarkoitus tehdä Rainbow Dash silmukoita jäljitellen sukkiin, niin että kuva olisi jalkapöydän päällä. Noh silmukoita jäljitellessä oli hankala pidellä sukkaa, joten päätin purkaa sukat ja tehdä uudet. Uudet sukat teinkin sitten niin, että sain kuvan tehtyä varteen. Parisenttiä varresta oli joustinnouletta 1o, 1n ja loput pelkkää oikeaa. Oli kyllä helpompi tuohon varteen tehdä tuo kuva. Enkä tiedä olisiko painanut jalkaa jos kuva olisi ollut jalkapöydän päällä. Nimittäin aikamoinen lanka mytty olisi jäänyt sukan sisälle, koska kuviossa oli montaa väriä ja joita joutui vaihtelemaan vähän väliä.

 Miesten sukat.


Hieman kyllä mietitytti miten pääsen mahdollisimman halvalla tuosta kuvion teosta. Omasta lankavarastostani kun lähinnä löytyy mustaa, harmaata ja pinkkiä erisävyissä olevia lankoja. Näin jo silmissäni kun tuskastelen vajaiden ja värikkäiden lankakerien kanssa mitä kummaa oikein tekisin niistä. Onneksi mummo on käsityö ihminen ja tiesin hänen omistavan ison kasan jämälankoja, joten marssinkin sitten eräänä päivänä mummon tykö etsimään oikean värisiä lankoja. Ihan kaikkea ei mummolta löytynyt, joten päädyin kaupasta ostamaan yhden kerän Novitan 7 Veljestä Raita-lankaa sävynä sateenkaari. Tuo oli kyllä todella hyvä ratkaisu, lankavarasto ja lompakko kiittävät.

Torstaina sitten mieheke saapi sukat, toivottavasti kelpaavat. :) Mukavaa viikonjatkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat! :D Ihan supersöpöt! Ja onpa muuten hyvä keksintö tuo sateenkaarilangan käyttö näissä! -Sny3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ovat kyllä söpöt. Kyllä kiittelin itteeni kun tajusin kaupassa että voin käyttää tota saateenkaarilankaa näissä. Ja oikeastaan kaikki tarjolla olleet värit olivat vähän väärän sävyisiä, mutta tossa sateenkaarilangassa oli juuri oikeat värit...

   Poista
 2. Tosi kivat tuli :) hyvä idis käyttää tuota raitalankaa :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat tuli :) hyvä idis käyttää tuota raitalankaa :)

  VastaaPoista