maanantai 23. maaliskuuta 2015

Siksak-sukat

Huomenta maanantaihin!

Ajattelin tulla esittelemään Siksak-sukat, jotka sain viime viikolla valmiiksi.

Mietin jokunen aika sitten Novitan Isoveli-langan soveltuvuutta sukkiin. Ensi talven paukkupakkasilla, nämä ovat varmasti lämpöiset, nyt ihan heti ei taida olla käyttöä näille. Lisäksi vahvistettu kantapää ei olisi mitä luultavammin toiminut näissä. Kantapäästä olisi tullut paksu eikä se olisi istunut hyvin jalkaan. Joten päädyin tekemään ihan tavallisen ja sileän kantapään. Oli jo itseasiassa kokeilussa tiimalasi-kantapää, mutta mönkään meni, reikiä täynnä! Täytynee harjoitella tuon tiimalasi-kantapään tekoa joskus.

Sain molemmat langat käytettyä IHAN KAIKKI! Itseasiassa harmaa lanka loppui kesken, joten jouduin purkuhommiin ja lisäsin valkoista. Alunperin kärjessä ei ollut muutakuin loppukavennuksessa valkoista, mutta harmaan loppuessa jouduin lisäämään kerroksia. Mutta kaiken kaikkiaan oikein onnistuneet sukat, olen tyytyväinen näihin.

Siksak-sukat
Ohje: Omasta päästä
Koko: n. 39
Lanka: Novitan Isoveli väreinä meleerattu harmaa ja luonnonvalkoinen
Puikot: 5,0mm

Kävin viikonloppuna kirpparilla ja tein ponilöydön. Pinkie Pie ja G3:sena. En tosta G3:sta liiemmin välitä, mutta oli pakko tämä poni kotiuttaa ihan vain sen takia, että on lemppariponi eli Pinkie Pie.

Mun ponikokoelman uusin Pinkie Pie.

Mukavaa viikonalkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti