lauantai 24. tammikuuta 2015

Kiireen keskeltä hyvää huomenta!

Moikkelismoi pitkästä aikaa!

Eipähän ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan, no syynä se että kiireiden takia valmistuneita töitä ei ole kuin yhdet lapaset. Eilen tosin jo innostuin ja alottelin vauvan lapasia sekä pieniä lastensukkia, kun jäi jämälankaa lapasista.

Naisten lapaset peukalokiilalla
Lanka: 7 Veljestä Polkka kirjava harmaa-beige
Puikot 3,5mm

Polkka-kerää pyörittelin pitkään kädessäni kotona ja mietin mitä tekisin. Kunnes totesin, että lanka sopisi hyvin lapasiin. Päätin kokeilla ensimmäistä kertaa elämässäni lapasta peukalokiilalla. Ihan oikeasti, en ole ikinä tehnyt lapasta peukalokiilalla! Ajattelin, että se on hirveän vaikeeta, mutta loppuen lopuksi, ehkä helpompi kuin lapaset ilman peukalokiilaa. Seuraavaksi ajattelin kokeilla lapasten tekoa Intialaisella kiilapeukalolla. 

Oikeastihan Polkka-kerän ohjeessa on, että silmukoiden luominen aloitetaan samasta värie vaihtumiskohdasta, näin pareista tulee saman näköiset. En jaksanut tätä ohjetta noudattaa ja jatkoin siitä mihin olin jäänyt ja täytyy myöntää, että nää on aika hauskat "eripari" lapaset.

Lankaostoksilla on tullut käytyä. 

Tarjoustalossa oli taasen 7-veljestä langat tarjouksessa. 2 kerää 7,50€. Kävin maanantaina ostamassa 7-veljestä fuksiaa sekä 7-veljesä harmaata. Mielestäni 7-veikkaa ei ikinä voi olla liikaa ja sille kyllä löytyy käyttökohteita, esim. villasukat tykkään tehdä nimenomaan 7-veikasta. 7-veljestä grafiitin ostin miehen villasukkia varten, kun pelkäsin, ettei jämäkerä riitäkään, mutta riittikin juuri ja juuri. :)

Mukavaa neulonta lauantaita! Yritän saada keskeneräisiä töitä valmiiksi ja jos vaikka aloittelisin jotain uuttakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti