maanantai 5. tammikuuta 2015

Ensimmäinen blogiteksti

Heippahei lukijat!

Tämä on Sinin neuleblogin ensimmäinen kirjoitus. :) Ajattelin aloittaa esittelemällä itseni sekä kertomalla hieman kuinka päädyin alkaa bloggaamaan juuri käsitöistä.


Olen 23-vuotias, tätä nykyä vantaalainen, kotoisin Kouvolasta. Asun yhdessä avomieheni/kihlattuni kanssa myös kotoa löytyy pieni mäyräkoiran näköinen monirotuinen koira.

Käsityöt olen oikeastaan aloittanut ihan pienestä. Varmaan osasin kutoa ennen kuin osasin lukea. ;) Kiitos siitä, että kiinnostus käsitöihin lähti alkuun kuuluu rakkaalle mummolleni. Nyt viime syksynä innostuin uudestaan käsitöistä ja kipinä palaa vieläkin ja haluan ehdottomasti tulla paremmaksi.

Nyt tällä hetkellä kudon sukkapuikot heiluen sukkia. Minulla on aina ollut jonkinlainen viha-rakkaus-suhde sukkien tekoon. Tykkäisin tehdä niitä, mutta jotenkin on tuntunut, että ovat niiiin tylsät tekeleet etten ole jaksanut tehdä sukasta kuin toisen parin ja toista paria ei ole tullut tehtyä ikinä.

Myös erilaiset kuvioinnit neuleissa kiinnostaa, siis erilaiset palmikot, eri värit yms...

Tällä hetkellä käsitöissä keskityn neulontaan, virkkaukseen ja kirjontaan. Ehkä tulevaisuudessa saan hankittua ompelukoneenkin. :) Tekele-ideoita otan mielelläni vastaan Teiltä lukijoilta!

Suurimmissa haaveissani on tällä hetkellä perustaa oma lankakauppa, saa nähdä uskallanko toteuttaa tätä ja tehdä harrastuksesta ammatin. :)

1 kommentti:

  1. Heippa! Oma lankakauppa on mullakin haaveissa. Tosin todellakin vasta haaveissa. Näyttää oikein kivalta blogilta tämä.

    VastaaPoista