keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Jotain valmista ja jotain uutta

Aloittelin jokunen aika sitten villasukkia, tarkoituksena tehdä sukat vain ja ainoastaan itselleni. Noh niin sitten kävi, että vaikka sukkkia kuinka sovittelin niin jäivät silti hieman pieniksi omaan 39koon jalkaani. Mutta onneksi ystäväni kelpuutti sukat itselleen käydessään kylässä maanantaina, joten saatiin sukat käyttöön. :)


Naisten perusvillasukat
Koko: noin 37-38
Lanka: 7-veljestä, väreinä grafiitti ja fuksia
Puikot: 3,5mm

Muistaakseni lauantaina tipahteli postiluukusta mainokset ja Tarjoustalon mainoslehtisessä oli Novitan poisto langat alkaen 2€ tai jotain sinnepäin. Noh maanantaina oli sitten kauppareissulta poikettava Tarjoustaloon lankoja ostamaan. Vaikka mieheke yritti ehdotella, että "jos kävisit joku toinen päivä, nyt kun olet melkein viikon vapaalla". Onneksi sain ylipuhuttua hänet, kun kerroin, ettei välttämättä loppuviikosta lankoja ole, koska ovat poistolankoja. Näin ollen tehtiin pieni koukkaus Tarjoustalon kautta ruokakauppaan. Kaupasta tullessa olin ihan onnesta soikeena, vielä kun keksisi mitä noista tekisin. Ideoita?

Nallea, Nallea, Nallea väreinä kirkas liila ja pari kerää Taika sarjaa värinä kirjava liila ja kirjava pastelli. Myös kerä Novitan Helen lankaa lähti mukaan, täytynee toivoa, että sitä on vielä lisää lähikaupassa, ajettelin tehdä tosta äidilleni jotain pientä. Puikkovarastonikin kasvoi 3.0mm sukkapuikoilla.

Kirjoittelemisiin! Painun tästä jatkamaan sukan kutomista, pitänee saada lankavarastoja pienemmäksi, jotta voin stten ostaa taas lisää lankoja. :)

2 kommenttia:

 1. Bongasin sut tuolta blogini lukijoista ja piti tulla vakoilemaan. Lukulistallehan tämä meni. :)

  Katselin kanssa mainoslehtisestä tuota lankatarjousta, mutta ajattelin kuitenkin että nyt on jätettävä väliin... Mutta pakko silti kysyä, paljonko nuo Nallet maksoivat?

  Niin, ja ihana väriyhdistelmä noissa sukissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Noi Nallen taikalangat tais olla 4,50€/kpl. Ainakin meidän läheisessä Tarjoustalossa oli ja on aina ollut aika huonosti lankoja.

   Poista