perjantai 25. syyskuuta 2015

Liebster award-haaste

Hyvää perjantaita! Olen reilu kuukauden istunut koulun penkillä ja kyllä on aivan erilaista ammattikorkeakoulussa opiskelu kuin ammattikoulussa opiskelu. Sopivasti saatiin tällä viikolla ajanhallinta-tehtävä. Ajankäyttö on ollut kyllä hukassa. Kursseilta tulee paljon kotitehtäviä, kotiin kun pääsen pitäisi tehdä koulutehtäviä, kotitöitä, harrastaa, hoitaa parisuhdetta ja jossain kohtaa aion kyllä lähteä töihin opiskeluiden ohella. Mutta sen aika ei ole ihan vielä. Tuntuu ettei tunnit riitä vuorokaudessa. Noh täytynee selviytyä tällä tuntimäärällä mikä on annettu ja laittaa kalenteriin ylös tehtävien palautuspäivät ja varata vielä aikaa tehtävien tekemiselle. Onneksi kohta on intensiiviviikko, joka tarkoittaa omalla kohdallani syyslomaa ja ehkä töitä. Nyt kuitenkin aion vastata Liebster award-haasteeseen, jonka sain Pakkoneulootikko Heltsulta! Kiitosta vain.

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä blogisteille.

Heltsun kyssärit:
1. Mitä harrastat käsitöiden lisäksi?
- Keräilen My Little Ponyja, viime aikoina on alkanut kiinnostamaan kirpputorit ja kierrätys. Ponien kunnostaminenkin pitäisi pikku hiljaa aloittaa... Lisäksi lenkkeilen koiran kanssa.

2. Mitä haluaisit harrastaa, jos mikään esim. raha ei rajoittaisi?
- Ratsastusta harrastin lapsena ja sen haluaisin aloittaa uudelleen. Kesäaikana haluaisin kasvatella yrttejä, tomaatteja yms, tilaa ei vain oikein ole siihen harrastukseen.

3. Mikä on lempineulemallisi?
- Hmm... Ehkä ihan perusvillasukka-malli, jota sitten voi helposti muuttaa. Laittaa vaikka raitaa, tekee toisenlaisen kantapään tms. Villasukkia käytän jopa kesällä, joten niille on aina käyttöä.

4. Missä asuisit, jos voisit asua missä päin vain?
- Voisin asua jossain missä on aina lämmin eikä ole pitkää talvea tai talvea ollenkaan, esim. Australia tai Usa. Maalla asuminenkin kiinnostaisi ja ollaan sitä suunniteltukin, mutta vielä toistaiseksi ei sitä toteuta, kun toisella työt täällä ja itsellä opiskelut kesken.

5. Mikä on lempilankasi?
- Olisin jokunen aika sitten tähän vastannut Novitan 7-veikka, mutta nyt vastaan Gjestal Maija-lanka on niin ihanan pehmosta.

6. Mikä on lempivärisi?
- Pinkki!

7. Mistä olet oppinut tekemään käsitöitä?
- Mummolta olen oppinut käsitöiden tekemisen varmaan jo ennen kuin menin kouluun ja lisää opin tietysti koulussa. Vuosi sitten kun innostuin uudestaan, olen opetellut itse. Netistä löytyy hyviä videoita, joista oppii hyvin tekniikat yms.

8. Onko sinulla lemmikkejä? Jos on niin mitä?
- On, minulla on sekarotuinen Aatu-koira.

9. Mistä löydät neulemallit, joita teet? Tilaatko lehtiä, ostatko kirjoja, jos niin mitä?
- Ostan kirjoja ja lehtiä ja nyt viime aikoina olen löytänyt ideoita omiin töihin muiden blogeista.

10. Teetkö käsitöitä hyväntekeväisyyteen? Jos teet niin mistä löydät kohteet?
- En

11. Teetkö muita käsitöitä, kuin neuleita? Jos niin mitä?
- Tölkkien nipsuja olen nyt alkanut keräämään, haaveissa tehdä niistä jotain kivaa. Tykkään askarrella kortit aina juhlasankarille ja joulukortit olen tehnyt itse nyt parina vuotena. Ompelukone-töitä tekisin, jos omistaisin sellaisen.


Kiitos kyssäreistä, tuntuu että tää on ollut jo kaikissa blogeissa, niin jätän haastamatta. :) Mukavaa perjantaita, me lähdetään taas mökille. :)

1 kommentti:

  1. Arpaonni suosi sinua Söpölandian sauman ja silmukan arvonnassa. Käyhän valitsemassa mieluinen kaulakoru Söpölandian facebook-sivuilta facebook.com/sopolandia ja laita viestiä sopolandian@gmail.com, niin laitan postia tulemaan. Onnittelut! :)

    VastaaPoista