sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Titanium-huivi

Sain vihdoinkin valmiiksi huivin, jonka ohjeen Sny:ni lähetti viime kuussa ja samaten langat. Päädyin tekemään Titanium-huivin ja luultavasti loppulangan käytän Kaihola-huiviin jatkaen huivia langan loppuessa harmaalla Novitan Nalle-langalla. :) Tämmöset suunnitelmat siis täällä.



Ihan tyytyväinen olen lopputulokseen, vaikka päättelinkin huivin ehkä vähän turhan kireästi. Kuvat otettiin eilen mun hovikuvaajan kanssa kiireellä, joten näyttää ihan vinolta tuo keskellä oleva reikä-kerros. Itse olisin halunnut kuvata kunnolla ja pitkään, mutta kuvaajalla oli kiire. Huivia vielä itse asetellessani kuuluu kameran takaa "Onks tää hyvä?". Siiiiis mitä?


Viikko on ollut todella kiireinen. Ollaan laiteltu tavaraa myyntiin ja tehty kauppoja. Itsellä oli vielä kahdet pääsykokeet. Englannin-reissua päädyimme siirtämään eli luultavasti tämä kesä vietetään ihan koto-Suomea kierrellen. Meidän oli tarkoitus mennä Englantiin lentäen, mutta taidetaankin haluta lähteä käymään Englannissa auton kera. Milloin tämä tapahtuu, siitä ei ole tietoa. :) Hieman ehkä harmittaa reissun siirtäminen, mutta  toisaalta halutaan kovasti tehdä tuo reissu auton kanssa ja onhan Suomessakin vielä paikkoja, missä en ole käynyt. Itse haluaisin käydä kovasti Tuurissa. :)

Aurinkoista sunnuntaita. :)

3 kommenttia:

  1. Voi että, se näyttää kauniilta! Olisipa kiva nähdä vähän isompanakin kuva :) -Sny3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniiin nyt on toinen kuva, missä näkyy koko huivi. :)

      Poista
    2. Se näyttää todella kauniilta! :) -Sny3

      Poista