tiistai 16. kesäkuuta 2015

Kesäkuun Sny-paketti

Niin se vain kilahti tänään puhelin, että noudettavaa taas olis. Hieman ehkä haikeat tunnelmat, että tämä Sny-kierros loppuu, mutta toisaalta helpottavaa. Ainakin nyt kun kesälomakausi on alkanut eikä ole tietoa milloin on kotona, milloin on mökillä tai milloin on muuten vain reissussa. Ainakin eilen sovin tärkeitä menoja sellaselle päivälle, kun tiedän aivan varmasti olevani Helsingissä. Täytynee ruveta miettimään mitä tehdä syksyllä, jos opiskelupaikkaa en saakkaan. Työhaastattelu, johon aion panostaa on päivätyötä. Ainut miinus, että koska työpaikka olisi koulussa, olisi ns. palkatonta "lomaa" koulujen loma aikoina. Tosin, ehkä sitä voisi saman firman kautta keikkailla tuollaiset pätkät.

Noh mutta se niistä syksyn suunnitelmista. Kävin tänään hakemassa nyt kevään viimeisen Sny-pakettini.
Ihanan värikäs paketti!

Siiis vitsit mitä telepatiaa minun ja ystäväkseni paljastuneen Jutan välillä onkaan ollut. Viimeksi kaupassa katsoessani mietin, että pitäisi hoidattaa jalat kesäkuntoon ja aikani pähkäillessä mitä jalkahoitoja ostaisin, päädyin jättämään tuotteet kauppaan. Noh okei kyllä mä yhden jalkarasvan ostin. ;) Ja onneksi en muuta ostanut, koska paketista löytyi kuorinta-aine jaloille. Löysin talvella ihanat ja oikeasti mukavat korkkarit, joita nyt olen yrittänyt käyttää silloin kun ei tarvitse autolla ajaa tai tiedän käveleväni vain jossain asfaltilla. Jalat korkkarikävelyssä alkavat kaipaamaan hemmottelua ja tuon aion käyttää viimeistään torstaina niin saan jalat kuntoon juhannukseksi.

Lisäksi muistan selailleeni eräänä päivänä netistä lankoja huiviin, mutta en sitten mitään ole tilannutkaan saati ostanut, kun viimeksi vierailin läheisessä käsityökaupassa Onneksi en ostanut, sillä paketissa oli Pirtin Kehräämön Silkki-villalankaa, joka sopisi hyvin huiviin. Lisäksi paketissa oli pari kerää sukkalankoja. Ajattelinkin eräänä päivänä, että pitäisi ottaa tossuja jonkinlaiseen sarjatuotantoon. Ne voisi sitten hyvin säilyttää mökillä ja tarjota vieraille, jos heitä viluttaa. Tosin noita lankoja tuskin uskallan mihinkään vierastossuihin uhrata.

Lisäksi paketissa oli suklaata ja ah niin söpöt sakset. Mitäköhän laittaisin noihin kiinni, että olisivat vähän isommat eivätkä joutuisi hukkaan helposti... Tai sitten täytyy kehitellä jokin naula, joka on vain noiden saksien säilytyspaikka... Sohvalle niitä ei ainakaan parane unohtaa, ovat meinaan niin terävät, että sohva saattaisi mennä huonolla tuurilla vaihtoon...

Kiitos Jutta tästä keväästä ja alkaneesta kesästä. Teki hyvää olla mukana Sny-kierroksella ja tutustua uusiin, minulle vieraisiin lankoihin. Ainakin yhdessä paketissa tulleet Gjestal Maija-langat ovat nousseet suosikeiksini sukkalangoista ja onneksi niitä saa tuosta läheisestä käsityökaupasta. :) Mutta nyt on vissiin aika lähteä unimaahan, jos vain tältä innostukselta kykenen rauhoittumaan...

3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että paketti osui noin nappiin! :) Oli mukavaa ja vähän jännääkin olla ensimmäinen SNY-parisi, toivottavasti jäi hyvä kokemus ja uskallat osallistua uudelleenkin. Ihanaa kesänjatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä osui nappiin. Kiitos vielä. Aivan varmasti aion jossain vaiheessa lähteä mukaan uudelle kierrokselle, mutta tuskin lähden mukaan nyt syksyn kierrokselle. Syksy tuo kaikkea uutta mukanaan eikä vielä ole varmaa että mitä... :) Toivottavasti sinne kouluun pääsisin, jos ei onnista niin aloitan elokuussa koulunkäyntiavustajana.

      Poista