maanantai 18. toukokuuta 2015

Hassua raitaa

Maaliskuun Sny:n  paketista löytyneistä langoista valmistui hassut raitasukat.


Ohje: Kummasta päästä?-raitasukat Jonna Hietalan kirjasta Kerällä: Kotiin ja ylle 45 nopeaa käsityötä
Koko: noin 38Lanka oli itselle ihan uusi tuttavuus ja hyvältä vaikutti neuloa ja oli ainakin todella riittoisaa! Varmaan vielä yhden parin sukkia saattaisi noista saada... Alunperin sukat oli tarkoitus tehdä itselle, mutta kuinkas kävikään. Totesin sukkia tehdessä etten taida uskaltaa ottaa sukkia omaan käyttöön, koska äipän koiralla on karvanlähtöaika aina. Tai ainakin tuntuu siltä. Äiti tykästyi sukkiin ja uskalsi ottaa toiset sukat käyttöön. Toiset sukat ajattelin vaihteeksi lahjottaa mummolle, koska sukat eivät kiristä niin sopisivat hyvin mummolleni jolla jalat ovat hieman turvoksissa. Mutta pääasia että tulevat käyttöön.

Tällä hetkellä yritän pysyä lankojen ostokiellossa, viime kerralla kun läheisessä lankakaupassa kävin tuli liikkeen pitäjä kysymään: "Onko sulla jo langat loppu?" No ei todellakaan ole. Puikoilla on valmistumassa tällä hetkellä parit putkisukat. Ovat niin helppoja tehdä, kun suoraa pötkylää vain tekee ja varsinkin matkustellessa on vaikea kavennella ja lisäillä kantapään silmukoita kun ei meinaa pysyä laskuissa mukana..

Mutta nyt pääsykoemateriaalien kimppuun! Aurinkoista perjantaita ilahdutti viime viikolla koulusta tulleet kaksi pääsykoekutsua. :) Kyllä musta ehkä myynnin ammattilainen taitaa tulla. :)

Hyvää viikonjatkoa!

2 kommenttia:

  1. Tulipas niistä ihanat! Ihan huiput! :) -Sny3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuli varsin ihanat sukat! Ja lanka oli todella riittoisaa. :)

      Poista